Cookieverklaring

TKP Pensioen B.V. (TKP) maakt op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser op uw computer worden geplaatst. In die cookies staan gegevens die wij over u verzamelen, zoals uw type browser of uw taalvoorkeur. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en verwerken én beveiligen deze persoonsgegevens met de grootste zorg.

Als TKP zijn wij de ‘verwerkingsverantwoordelijke’ voor de gegevensverwerking op deze website. In deze cookieverklaring leggen wij uit waarom wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan de verklaring zorgvuldig te lezen.

Waarom cookies? Over de ‘doeleinden’

Via onze website plaatsen wij 3 soorten cookies: functionele, analytische en marketingcookies. Dit zijn de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

Dienst

Soort doel

Type/naam

Bewaartermijn

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

_ga

24 maanden

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

_gat

24 uur

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

_gid

24 uur

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

collect

1 sessie*

Typekit

Analytisch

p.gif

1 sessie*

Kirra

Functioneel

KirraSID

1 sessie*

Facebook

Marketing

_fbp

3 maanden

Facebook

Marketing

fr

3 maanden

Facebook

Marketing

lang

1 sessie*
Facebook

Marketing

lidc

1 dag

Facebook

Marketing

tr

1 sessie*

* Dit is de huidige sessie. Sluit u de browser af, dan verdwijnt de cookie automatisch.

In- en uitschakelen van cookies

Wij plaatsen de functionele en analytische cookies via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming aan u te vragen, omdat wij hiervoor een ‘gerechtvaardigd belang’ hebben. Functionele cookies zijn namelijk nodig om de website te laten werken.

Analytische cookies zorgen ervoor dat wij uw bezoekerservaring kunnen blijven verbeteren. Deze cookies hebben wij op de privacyvriendelijke manier ingesteld die de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) aanraadt. Daardoor heeft de gegevensverzameling weinig gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Welke instellingen wij gebruiken, leest u in de ‘Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics’ op de website van de AP.

Wij plaatsen marketing cookies om – op basis van uw zoekgedrag op onze website – te zorgen voor relevante content in advertenties op social media en websites.   

Wilt u niet dat wij cookies zonder uw toestemming op uw computer plaatsen? Dan kunt u dit eenvoudig instellen in uw browser. Raadpleeg voor meer informatie de helpfunctie in uw webbrowser. Let op: het kan zijn dat de website het niet (meer) goed doet wanneer u de cookies uitschakelt.

Verwerking door derde partijen
Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn binnen én buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Uw rechten
Wanneer een organisatie uw persoonsgegevens verwerkt, heeft u volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een aantal privacyrechten. Die rechten heeft u ook bij ons.

U kunt ons verzoeken om:

  • inzage te verkrijgen in de persoonsgegevens die wij over u verwerken;
  • persoonsgegevens aan te passen wanneer wij deze verkeerd hebben geregistreerd;
  • uw gegevens te verwijderen, zodra u uw toestemming intrekt. Verwerkingen die wij voor de intrekking uitvoerden, blijven wel rechtmatig;
  • de verwerking van uw gegevens te beperken in situaties waarin u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering;
  • uw bezwaar tegen het verwerken van uw persoonsgegevens in behandeling te nemen;
  • uw persoonsgegevens aan u te verstrekken in een vorm die gestructureerd, gangbaar en ‘machineleesbaar’ is zodat u deze kunt overdragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke. In de praktijk betekent dat doorgaans dat u de gegevens in een tekst- of Excel bestand ontvangt.

Heeft u klachten?

Neem contact met ons op als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of over de manier waarop wij met uw privacyrechten omgaan. Wij helpen u graag. Onze contactgegevens vindt u hieronder. Bent u ontevreden over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, dan heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Contactpersoon en -gegevens

Heeft u vragen over onze cookieverklaring? Of over een van de rechten die u heeft als gevolg van de gegevensverwerking? Neem dan contact met ons op:

Bezoekadres
Europaweg 27
9723 AS Groningen

Postadres
Postbus 501
9700 AM Groningen

Functionaris voor gegevensbescherming

Wij hebben een functionaris voor gegevensbescherming aangesteld die toezicht houdt op de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken. Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over hoe wij met uw persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming via:

fg@tkppensioen.nl
Postbus 501
9700 AM

Wijzigingen van deze cookieverklaring

TKP behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wij raden u aan om deze cookieverklaring regelmatig te raadplegen en zo op de hoogte te blijven van de inhoud van dit document. De cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 augustus 2019.