Cookieverklaring

TKP Pensioen maakt voor haar website www.werkenbijtkp.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser worden geplaatst op je computer met daarin gegevens die wij over jou hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

TKP Pensioen is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij je gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

Via onze website plaatsen wij functionele, analytische en marketing-cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft je een overzicht aan van de cookies die wij via je browser op je computer plaatsen:

Dienst

Soort doel

Type/naam

Bewaartermijn

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

_ga

26 maanden

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

_gat

24 uur

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

_gid

24 uur

Google Analytics

Analytisch (anonieme statistieken)

collect

Huidige sessie

Typekit

Analytisch

p.gif

Huidige sessie

Kirra

Analytisch

KirraSID

Tot browser sluit

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via je browser op je computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van je te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor je persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kun je lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics.

Indien je niet wilt dat wij cookies zonder je toestemming op e computer plaatsen, dan kun je dit eenvoudig instellen in je browser. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van je webbrowser. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer je de cookies hebt uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze zijn Google, Typekit en Kirra. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Je rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je het recht om aan ons inzage te vragen in je persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die jou betreffen onjuist zijn, heb je het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat je jouw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt je bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen je natuurlijk graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, heb je het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens TKP Pensioen

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Bezoekadres:

Europaweg 27

9723 AS Groningen

Postadres:

Postbus 5150

9700 GD Groningen

Ook kun je contact opnemen met onze Functionaris voor de Gegevensbescherming via de volgende contactgegevens: fg@tkppensioen.nl of TKP Pensioen, Postbus 501, 9700 AM, Groningen.