Jij bij TKP

Alle ruimte voor jou

Jij bij TKP

Jij wilt verder komen. Groeien, de ruimte krijgen om je te ontwikkelen. En die geven we je graag. Bij ons krijg je de uitdagingen in de schoot geworpen. Of je nou op topniveau met bestuurders spart, persoonlijke pensioenvragen beantwoordt of nieuwe interfaces bouwt, je werkt met andere knappe koppen om pensioen easy te maken.

Topwerk

We zijn nieuwsgierig, proberen graag iets nieuws uit. Samen. We willen innoveren, houden van nieuwe technologie, maar zijn niet overhaast. De verantwoordelijkheid die we hebben voor de pensioenen van miljoenen Nederlanders voelen we. En die stimuleert ons elke dag weer topwerk neer te zetten. 

Balans

Mensen die alles uit zichzelf willen halen, hebben ook tijd nodig om tot zichzelf te komen. We geven je daarom de ruimte om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Daarin zijn we echt nuchtere Groningers. Niet te beroerd om de mouwen flink op te stropen, maar ook onze rust te pakken als het nodig is.

We sluiten zoveel mogelijk aan bij waar jij behoefte aan hebt. Een jong gezin thuis? Dan kun je gewoon van 9 tot 5 werken. Behoefte aan meer flexibiliteit? Dan bespreek je de mogelijkheden binnen je team.

Dit is ons cv

  • Belangrijk werk voor 26 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en de toekomst van 3,3 miljoen Nederlanders
  • Een professioneel werkklimaat, een informele sfeer en energieke collega's die elkaar willen helpen
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om met eigen ideeën te komen
  • Actieve personeelsvereniging met minimaal 2 gezellige activiteiten per maand
  • Veel sportieve activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een hardloopgroep
  • Moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden, volgens de aantrekkelijke cao van Aegon
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – van workshops en coaching tot persoonlijk opleidingsplan