Jij bij TKP

Alle ruimte voor jou

Jij bij TKP

Ruim 900 talentvolle professionals – jong én oud – kiezen dagelijks voor TKP. Waarom? De inhoud van ons werk, energieke collega’s die elkaar graag helpen en de opleidingsmogelijkheden die we bieden. Plus de vele activiteiten die we naast het werk organiseren: van barbecue en bootcamp tot fiets- en skiweekend. Iets voor jou?

Topwerk

We zijn nieuwsgierig, proberen graag iets nieuws uit. Samen. We willen innoveren, houden van nieuwe technologie, maar zijn niet overhaast. De verantwoordelijkheid die we hebben voor de pensioenen van miljoenen Nederlanders voelen we. En die stimuleert ons elke dag weer topwerk neer te zetten. 

Balans

Mensen die alles uit zichzelf willen halen, hebben ook tijd nodig om tot zichzelf te komen. We geven je daarom de ruimte om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Daarin zijn we echt nuchtere Groningers. Niet te beroerd om de mouwen flink op te stropen, maar ook onze rust te pakken als het nodig is.

We sluiten zoveel mogelijk aan bij waar jij behoefte aan hebt. Een jong gezin thuis? Dan kun je gewoon van 9 tot 5 werken. Behoefte aan meer flexibiliteit? Dan bespreek je de mogelijkheden van bijvoorbeeld 4x9 werken.

Dit is ons cv

  • Belangrijk werk voor 23 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en de toekomst van 3,7 miljoen Nederlanders
  • Een professioneel werkklimaat, een informele sfeer en energieke collega's die elkaar willen helpen
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om met eigen ideeën te komen
  • Actieve personeelsvereniging met minimaal 2 gezellige activiteiten per maand
  • Veel sportieve activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een hardloopgroep
  • Moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden, volgens de aantrekkelijke cao van Aegon
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – van workshops en coaching tot persoonlijk opleidingsplan