Spring naar inhoud

Bij ons kom je verder

Jij bij TKP

Je krijgt bij ons alle ruimte om te groeien. Pensioen made easy, is onze belofte. Om die belofte waar te maken, ontwikkelen we ons als organisatie snel. En dat betekent veel groeikansen voor jou.

Veel vertrouwen

We geven je al snel veel verantwoordelijkheid. Om een project op te pakken of een nieuwe aanpak uit te proberen – initiatief en lef stimuleren we. We vertrouwen elkaar, geven steun. Op steeds meer afdelingen werken we bovendien agile. Binnen de teams kunnen collega’s daardoor het werk van een ander makkelijk overnemen. Afspraken zijn duidelijk en voor iedereen zichtbaar, letterlijk zelfs: op onze sprintboards. Heel transparant.

Samen voor topwerk

Ook vakinhoudelijk krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Naast opleidingen en trainingen leren we hier vooral veel van elkaar. We zijn nieuwsgierig, proberen graag iets nieuws uit. We willen innoveren, houden van nieuwe technologie, maar zijn niet overhaast. De verantwoordelijkheid die we hebben voor de pensioenen van miljoenen Nederlanders voelen we. En die stimuleert ons elke dag weer topwerk neer te zetten.

Goede balans

Mensen die alles uit zichzelf willen halen, hebben tijd nodig om tot zichzelf te komen. Bij ons vind je een goede balans tussen werk en privé. Daarin zijn we nuchtere Groningers: niet te beroerd om de mouwen flink op te stropen, maar ook om rust te pakken als het nodig is. Een jong gezin thuis? Dan kun je gewoon van 9 tot 5 werken. Behoefte aan meer flexibiliteit? Dan bespreek je de mogelijkheden van bijvoorbeeld 4x9 werken.

7 redenen om te kiezen voor TKP

  • Veel aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling – van workshops en coaching tot persoonlijk opleidingsplan.
  • Moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden, volgens de aantrekkelijke cao van moederbedrijf Aegon.
  • Belangrijk en relevant werk voor 23 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en de toekomst van 3,7 miljoen Nederlanders.
  • Een professioneel werkklimaat, een informele sfeer en ruim 950 energieke collega's die elkaar willen helpen.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om met eigen ideeën te komen.
  • Actieve personeelsvereniging met minimaal 2 gezellige activiteiten per maand.
  • Veel sportieve activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een hardloopgroep.