Arbeidsvoorwaarden

Kies voor een goeie deal

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons kun je rekenen op een mooie set arbeidsvoorwaarden. Je valt onder de cao van onze moeder Aegon, profiteert van een uitgebreid pakket aan voorwaarden en vrije dagen én krijgt uren voor vrijwilligerswerk.

Leuk werk en een fijne werkomgeving zijn natuurlijk belangrijk. Maar we snappen ook dat salaris en arbeidsvoorwaarden meewegen in je keuze voor een baan. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitgebreid. Zo bepaal je zelf wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen, kun je gebruikmaken van verschillende voordelen en bouw je via ons een goed pensioen op.

Duidelijke afspraken

Je krijgt een prima salaris dat past bij je functie en de werkervaring die je hebt. Alle afspraken over salaris, beloningen, verlof en werktijden liggen vast in de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) van ons moederbedrijf Aegon. Je kunt bij ons op duidelijke afspraken rekenen.

Flexibel

Naast je salaris krijg je bij ons een flexbudget, waar onder andere je vakantiegeld in zit. Je bepaalt zelf wanneer je deze bedragen laat uitkeren. Kies er bijvoorbeeld voor om iedere maand een bedrag te ontvangen. Of om het op te sparen tot het moment dat je het nodig hebt. Voor vakantie bijvoorbeeld, of als je een grote uitgave verwacht. Zet je je graag in voor een goed doel? Dan kun je uren inzetten voor vrijwilligerswerk.

Pensioenopbouw

Als een van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland regelen we dagelijks het pensioen van onze klanten. Maar net zo belangrijk vinden we het pensioen van onze medewerkers. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen bij ons op. Naast een ouderdoms-, nabestaanden- en wezenpensioen ben je ook verzekerd voor een arbeidsongeschiktheidspensioen. Voor een deel regelen wij je pensioen. Maar daarnaast lever je zelf ook een eigen bijdrage. Zo bouwen we samen aan een mooi potje voor later.

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je je kennis uitbreiden? Of juist iets nieuws leren binnen je vakgebied? Daar helpen we je graag bij. Jouw persoonlijke ontwikkeling helpt ons namelijk om te groeien als bedrijf. We hebben verschillende ontwikkeltrajecten. Zo kun je je bijvoorbeeld op persoonlijk vlak ontwikkelen via een coachingtraject. Of meer kennis opbouwen door een cursus of opleiding te volgen. Bekijk al je mogelijkheden.

Reiskostenvergoeding

Kom je met het openbaar vervoer naar het werk? Dan krijg je van ons een NS Business Card. Het traject van je huis naar het werk en weer terug wordt tot 60 km (enkele reis) vergoed. Kom je liever met de auto? Dan ontvang je van ons reiskostenvergoeding op basis van de vastgestelde afstand (tot maximaal 60 km enkele reis). Extra reiskosten die je maakt voor werkafspraken buiten de deur kun je declareren.

Extra voordelen

Naast onze goede arbeidsvoorwaarden krijg je bij ons nog een aantal extra voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van ons fietsplan. Bovendien bieden we je korting op onze verzekeringen en op financieel advies. Daarnaast hebben we zo nu en dan leuke acties voor musea en voor vakanties.

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel

Recruiter
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.