Spring naar inhoud

Interim of flex?

Flexcontract

Je kiest bij ons uit allerlei interessante opdrachten en tijdelijke projecten. Als snelgroeiende pensioenuitvoeringsorganisatie hebben we bovendien geregeld tijdelijke collega’s nodig. Mooie boost voor je cv!

Gewoon één van ons

Een flexcontract is anno nu de normaalste zaak van de wereld. Voor sommigen een manier om te ontdekken wat er aan carrières op de markt te krijgen is, voor anderen de manier om van wat meer vrijheid te genieten. Goed voor jou om te weten: wat voor contract je ook hebt, jij bent gewoon één van ons. Inclusief alle opleidingen en uitjes.

Ook via een uitzendbureau

Wanneer je nog niet toe bent aan al te veel vastigheid kun je ook via een uitzendbureau bij ons aan de slag. We hebben met een aantal uitzendbureaus een samenwerking: Randstad, Unique, Tempo Team en Young Capital. Je kunt je dus ook via hen aanmelden voor interessant werk bij ons.

Kies jouw opdracht

Op onze marktplaats vind je allerlei opdrachten. Je kunt je hier aanmelden als bedrijf of als individuele zzp’er. Belangrijk is wel dat je een kvk-nummer hebt en een voorbeeldovereenkomst. Na aanmelden ontvang je via e-mail automatisch nieuwe opdrachten in jouw interessegebied(en). Natuurlijk kun je zelf ook altijd door het aanbod struinen. Happy hunting!

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.