Jouw ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen

Jouw ontwikkeling

Bij ons vind je relatief veel jonge professionals. En dat betekent extra aandacht voor ontwikkeling en groei – van traineeship tot opleidingsplan. Oók voor de ervaren collega’s trouwens. Over en weer houden we elkaar scherp.

We hebben een open en leergierige cultuur op de werkvloer waarin we elkaar graag bijspijkeren. Daarnaast zijn er ook meer formele leer- en ontwikkeltrajecten. Met TKP Academy bijvoorbeeld bieden we je een online programma vol inspirerende sprekers en masterclasses: iedere 7 weken een topspreker, aangevuld met opdrachten, checklists en video’s. Leren op je eigen tempo dus.

Basis en verdieping

Bij ons hoef je als sollicitant geen doorgewinterde pensioenspecialist te zijn. Sterker nog, bijna iedereen begint bij ons met de basisbeginselen in een pensioenopleiding van SPO. Als opfrisser of ter introductie, zodat we allemaal dezelfde basis hebben. Voor starters is er het TKP Kickstart Programma, een soort traineeship waarin je alle ins en outs van het vak van analist pensioenberekeningen leert.

Toe aan meer verdieping? Je kunt bij ons functie- en loopbaanopleidingen volgen. De eerste categorie opleidingen is meer vakgericht, de tweede gericht op algemene vaardigheden, zoals leiderschap of scrum.

Leren en experimenteren

Voor ambitieuze TKP’ers is er bovendien het interne netwerk BLINK. Daarin inspireren we je, zetten je aan het denken – bijvoorbeeld wat je kan leren van fouten maken. Of hoe je eigen businessmodel eruit kan zien. Liever de handen uit de mouwen? In het TKP Innovatielab werken we met groepen collega’s, zowel uit de uitvoering als uit ICT, aan het uitwerken van nieuwe ideeën. Dat geeft je volop de ruimte om te experimenteren.

Goede sfeer

Leren en ontwikkelen doe je het best in een omgeving waarin je elkaar een beetje kent. En je op je gemak voelt. Daarom besteden we veel aandacht aan een leuke sfeer. We organiseren van alles. Sportieve events, zoals een jaarlijks TKP Fietsweekend en een skihappening. Of activiteiten met een cultureel tintje, zoals stadswandelingen – die steevast in de kroeg eindigen. En events voor iedereen die van gezelligheid houdt, zoals de altijd zonnige Zomerbarbecue.

TKP Academy

Nieuwe kennis en inzichten opdoen? Snel bijspijkeren, maar dan wel een beetje ‘van deze tijd’? TKP Academy is ons online leerplatform. Easy te volgen, met de beste experts van Nederland.

Pensioenspecialist worden?

Voor de meeste mensen is pensioen een complex onderwerp. Daarom leren we je – met de pensioenopleidingen van SPO – alle ins en outs. Zodat je een echte pensioenspecialist wordt.

Ambitie? BLINK!

BLINK is er voor (en door) ambitieuze collega's. Het doel: collega’s bij elkaar brengen om ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Met workshops en college tours bijvoorbeeld. Daarnaast zijn young professionals bij ons automatisch lid van Younglink.

Benieuwd naar je mogelijkheden?

Benieuwd naar je mogelijkheden?

Nourdin Bourjel

Recruiter
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.