Spring naar inhoud

Het beste uit jezelf halen

Jouw ontwikkeling

Jij wilt verder komen. Groeien, de ruimte krijgen om je te ontwikkelen. En die geven we je graag. Bij ons krijg je de uitdagingen in de schoot geworpen. Of je nou op topniveau met bestuurders spart, persoonlijke pensioenvragen beantwoordt of nieuwe interfaces bouwt, je werkt met andere knappe koppen om pensioen easy te maken.

Bij ons vind je relatief veel jonge professionals. En dat betekent extra aandacht voor ontwikkeling en groei – van traineeship tot opleidingsplan. Oók voor de ervaren collega’s trouwens. Over en weer houden we elkaar scherp. 

We hebben een open en leergierige cultuur op de werkvloer waarin we elkaar graag bijspijkeren. Daarnaast zijn er ook meer formele leer- en opleidingstrajecten. Met TKP Academy bijvoorbeeld bieden we je een online platform vol inspirerende sprekers en masterclasses: iedere 7 weken een topspreker, aangevuld met opdrachten, checklists en video’s. Leren op je eigen tempo dus.

Basis en verdieping

Bij ons hoef je als sollicitant geen doorgewinterde pensioenspecialist te zijn. Sterker nog, bijna iedereen begint bij ons met de basisbeginselen in een pensioenopleiding van SPO. Als opfrisser of ter introductie, zodat we allemaal dezelfde basis hebben. Voor starters is er het TKP Kickstart Programma, een soort traineeship waarin je alle ins en outs van het vak van analist pensioenberekeningen leert.

Toe aan meer verdieping? Je kunt bij ons functie- en loopbaanopleidingen volgen. De eerste categorie opleidingen is meer vakgericht, bijvoorbeeld actuarieel rekenen of online marketing. De tweede richt zich op algemene vaardigheden, zoals leiderschap, feedback of scrum.

Leren en experimenteren

Voor ambitieuze TKP’ers is er bovendien het interne netwerk BLINK. Daarin inspireren we je, zetten je aan het denken – bijvoorbeeld wat je kan leren van fouten maken. Of hoe je eigen businessmodel eruit kan zien. Liever de handen uit de mouwen? In het TKP Innovatielab werken we met groepen collega’s, zowel uit de uitvoering als uit ICT, aan het uitwerken van nieuwe ideeën. Dat geeft je volop de ruimte om te experimenteren.

Goede sfeer

Leren en ontwikkelen doe je het best in een omgeving waarin je elkaar een beetje kent. En je op je gemak voelt. Daarom besteden we veel aandacht aan een leuke sfeer. We organiseren van alles. Sportieve events, zoals een jaarlijks TKP Fiets- of skiweekend. Of activiteiten met een cultureel tintje, zoals stadswandelingen – die steevast in de kroeg eindigen. En events voor iedereen die van gezelligheid houdt, zoals de altijd zonnige Zomerbarbecue.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.