Spring naar inhoud

Solliciteren bij ons is easy

Sollicitatieprocedure

Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren! We snappen dat dat best spannend is. Daarom vertellen we je graag wat je kunt verwachten. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters.

Icoon Stap 1: reageer op een vacature

Stap 1: reageer op een vacature

Leuk dat je bij ons wilt komen werken! Wanneer je een vacature hebt gevonden die bij je past, stuur je ons via het online sollicitatieformulier je gegevens en motivatie. Je kunt ons trouwens ook een open sollicitatie sturen, in onze marktplaats zoeken naar een flexopdracht of een stageopdracht uitkiezen.

Icoon Stap 2: eerste gesprek

Stap 2: eerste gesprek

Lijkt het erop dat we een match zijn, dan nodigen we je uit voor het eerste gesprek. Zo niet, dan laten we je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk weten. Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar te leren kennen. Passen we bij elkaar?

Icoon Stap 3: door naar het volgende gesprek

Stap 3: door naar het volgende gesprek

Hebben we beide een goed gevoel over onze samenwerking, dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Nu schuiven ook 1 of 2 toekomstige collega’s aan: samenwerking en een teamklik vinden we belangrijk.

Icoon Stap 4: assessment (optioneel)

Stap 4: assessment (optioneel)

Je hoort bij de beste kandidaten. Het kan daarom zijn dat we je uitnodigen voor een assessment, waarin je het beste van jezelf kunt laten zien. Zo ontdekken we of de vacature écht aansluit bij jouw talent. En of jij de beste kandidaat voor de functie bent.

Icoon Stap 5: screening

Stap 5: screening

We zijn verantwoordelijk voor het verwerken van de gegevens van miljoenen Nederlanders. Van jou verwachten we dat je daar zorgvuldig mee omgaat. Daarom voeren we altijd een screening uit, waarbij we je vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een BKR-toetsing.

Icoon Stap 6: je contract samenstellen

Stap 6: je contract samenstellen

Klikt het nog steeds, ook nu we zoveel van elkaar weten? Dan is het tijd voor concrete afspraken en een passend contract. Bij ons krijg je veel vrijheid, dus ook in de manier waarop je contract en je pakket aan voorwaarden is samengesteld.

Icoon Stap 7: yes, welkom!

Stap 7: yes, welkom!

Zijn we beide tevreden over het contract, dan is het tijd voor ondertekening. Leuk dat je bij ons aan de slag gaat. We kijken uit naar je eerste dag!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.