Spring naar inhoud

Leer ons kennen

Over ons

Wij vinden dat pensioen te belangrijk is om ingewikkeld te zijn. Daarom maken wij pensioen helder. Voor deelnemers die pensioen opbouwen of ontvangen. En voor hun pensioenfondsen en werkgevers. Dat doen we met hart voor de klant, vol lef en – vooral – samen.

Pensioen made easy – dat is onze missie. Het beste digitale pensioenplatform – dat is onze ambitie. Even helder als stevig. Die ambitie vraagt nogal wat van onze mensen.

Zo werken we samen

We maken heldere afspraken met elkaar. Over het niet meer doen van aannames bijvoorbeeld. Over het aan de kaak stellen van onduidelijkheden. Of over het niet meer verschuilen achter processen. Dat is hoe we bij TKP samenwerken.

Klant

Miljoenen Nederlanders, duizenden werkgevers en 26 pensioenfondsen vertrouwen op onze dienstverlening. Iedere dag werken wij er hard aan om het voor hen zo eenvoudig mogelijk te maken. Wat dat voor ons betekent? Je inleven en je klant steeds in je achterhoofd houden. Ook als die klant een collega is.

Lef

TKP verandert. En blijft veranderen. Wat dat voor een TKP’er betekent? Doen waar je goed in bent. Met nieuwe ideeën komen. Jezelf uitspreken. Verantwoordelijkheid nemen voor je acties. Maar ook: Vertrouwen hebben in jezelf. En durven te vertrouwen op anderen. Spannend? Zeker. Bang om onderuit te gaan? Heel normaal.

Samen

Pensioen easy maken, dat kunnen we alleen samen – met hetzelfde doel voor ogen. Een goede werksfeer creëren ook. Wat dat voor ons betekent? Duidelijk communiceren en transparant zijn. Waardevolle kennis en ideeën delen. Over je eigen grenzen heen kijken en anderen scherp houden.

Ontdek wie je al kent

Ontdek op LinkedIn wie je al kent bij ons. Vraag hen eens hoe het ze bij TKP bevalt.