Spring naar inhoud

Hart voor onze klanten

Organisatie

Ons werk doen we zo veel mogelijk in klantteams, waarin we multidisciplinair de handen ineenslaan. Verantwoordelijkheden gooien we niet over de schutting. Die delen we. Voor ons staat voorop dat onze klanten hún deelnemers zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Klant, lef, samen

Om een complexe wereld – de pensioenwereld – te vereenvoudigen, is durf nodig. Lef. Wij dagen elkaar daarom dagelijks uit verder te denken. Ons af te vragen hoe het eenvoudiger kan, zodat onze dienstverlening nóg beter wordt. Voor onze klanten, voor deelnemers die pensioen opbouwen of ontvangen, en voor hun werkgevers. Onze kernwaarden zijn dan ook: ‘klant’, ‘lef’ en ‘samen’.

Onze mensen

Met ruim 900 specialisten verzorgen we de pensioenuitvoering voor 23 pensioenfondsen en 3,7 miljoen deelnemers. Dat doen we al meer dan 30 jaar, sinds 2003 als onderdeel van Aegon. Onze decennia aan ervaring betaalt zich inmiddels uit in een schat aan expertise. Tegelijk weten we ook veel nieuw talent aan te trekken. Niet vreemd natuurlijk, met zo veel getalenteerde studenten om de hoek.

Platte organisatie

Bij ons is de werksfeer open en informeel, maar ook professioneel. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt. En dat de deur van je manager of directeur (bijna) altijd open staat. Zo kun je makkelijk een nieuw idee pitchen of een prangende vraag stellen. Hieronder vind je ons organogram.

Organogram TKP Pensioen

Kleurrijk en wendbaar

Net als de maatschappij, veranderen wij zelf ook. Wie weet wordt pensioen in de toekomst in natura uitgekeerd – in de vorm van zorg, bijvoorbeeld. Wij bereiden ons voor op dat soort veranderingen. En zoeken daarom naar talenten met verschillende achtergronden om onze organisatie te versterken. Mensen die met ons mee willen veranderen. Zodat we samen net zo kleurrijk en wendbaar blijven als onze samenleving is.

‘Onze ambitie: het allerbeste pensioenplatform bieden. Zodat deelnemers makkelijker dan ooit de voor hen juiste keuzes kunnen maken.’