Spring naar inhoud

Pensioen made easy

Dit is TKP

Hi, wij zijn TKP Pensioen. Expert in pensioenuitvoering. Dochter van Aegon. Gevestigd in levendig en snelgroeiend Groningen. We zijn aanpakkers, nuchter van aard en willen pensioen easy maken.

Wij regelen het pensioen voor ruim 3,7 miljoen Nederlanders. Daarmee zijn we één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Die Nederlanders bouwen pensioen op bij 23 pensioenfondsen. Allemaal vertrouwen ze op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioen dat juist én op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen.

Die omvang maakt dat pensioenuitvoering absoluut niet saai is. Wij verwerken meer data dan willekeurig welke grote organisatie in Nederland. Bovendien zijn onze ambities stevig. Wij werken aan het beste digitale pensioenplatform. Zodat even het pensioenopbouw checken straks net zo eenvoudig is als je banksaldo nu.

Voor wie we werken

De pensioenfondsen zijn onze klanten. Dat kunnen pensioenfondsen van grote bedrijven zijn – zoals van KPN of Mars – of van hele branches, zoals detailhandel of vervoer. Pensioenfondsen halen pensioenpremies op bij werkgevers en werknemers. Zij keren vervolgens pensioenen uit aan mensen die al met pensioen zijn.

De mensen die hun pensioen opbouwen bij deze fondsen of pensioen van hen ontvangen, noemen we deelnemers. Zo werken we uiteindelijk voor ICT’ers en voor bakkers, voor notarissen en beveiligers.

Wat dat jou oplevert

Voor 26 pensioenfondsen doen wij de hele administratie en verzorgen we communicatie. Dat betekent dat we het pensioen van in totaal 3,7 miljoen (!) deelnemers zo eenvoudig mogelijk maken. Met een dergelijke omvang en ambitie kunnen we jou iedere dag weer genoeg uitdaging bieden.

Ontdek wie je al kent

Ontdek op LinkedIn wie je al kent bij ons. Vraag hen eens hoe het ze bij TKP bevalt.