Spring naar inhoud

TKP technight: Cloud

Datum
Doelgroep ICT'ers (toegang gratis)
Locatie TKP, Europaweg 27 Groningen

De cloud is here to stay, dat geldt zo’n beetje voor elk bedrijf. Ook voor TKP. Maar wat doen we bij TKP eigenlijk allemaal met cloud? Wat zijn onze plannen? Je ontdekt het in de volgende technight op 21 januari. Wij zorgen voor pizza en een biertje. Ben jij erbij?

Stap voor stap naar de cloud

Hoe onmisbaar cloud ook is, grotere bedrijven – in de zorg of in de financiële wereld bijvoorbeeld – huiveren voor al te grote stappen. Deze bedrijven hebben nu eenmaal te maken met veel wet- en regelgeving, en werken met gevoelige data. Ook onze klanten. Vooral de inzet van public cloud vraagt om verstand van zaken. Tech en non-tech.

Mee in de cloudtransitie

In deze technight neemt onze product owner Cloud Harry Boekhoudt je mee in de cloudtransitie van TKP. Je leert over de impact op onze way of working, hoe we CI/CD in onze DevOps-teams toepassen, over de keuze voor AWS – inclusief onze motivatie – en de focus op stap 1: deelnemersportals naar de cloud. En we staan stil bij grotere vragen. Over onze strategie bijvoorbeeld, en hoe we security en compliance regelen. Meld je nu aan!

Programma

Dit kun je verwachten:

  • 18.00 - 18.45 Pizza en welkom
  • 18.45 - 19.30 Harry Boekhoudt - product owner Cloud @ TKP
  • 19.30 - 20.30 Borrel

Benieuwd naar meer?

De komende maanden organiseren we regelmatig een technight. Over CI/CD en Data analytics bijvoorbeeld. Met onze experts die vertellen over hoe en waarmee wij werken. Hou onze updates op social media in de gaten. En ontdek hoe serious tech wij zijn.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.