Spring naar inhoud

TKP technight: Security

Datum
Doelgroep ICT'ers (toegang gratis)
Locatie TKP, Europaweg 27 Groningen

Weet jij wat we bij TKP allemaal aan serious tech in huis hebben? Ontdek het in de volgende technight op 24 september. Met dit keer als hot topic: security. Wij zorgen voor pizza en een biertje. Ben jij erbij?

Wil je de data van 3,7 miljoen Nederlanders echt goed beschermen, dan is er maar één manier. Security by design. Bij alles wat we aan tech ontwikkelen, checken we al op de tekentafel: is het ook veilig? Daarom passen we ook principes toe als least privilege en need to know. Niet iedereen hoeft immers overal bij te kunnen.

Secure naar de cloud

Tijdens deze technight neemt onze CISO René Huizenga je mee in de securitywereld van TKP. Je ontdekt hoe we het veiligheidsbewustzijn bij TKP vergroten. Dat onze securitycollega’s echte meedenkers zijn (géén politieagenten). Waarom we vinden dat we een ethical hacker nodig hebben. En hoe we de transitie naar de AWS-cloud veilig aanpakken. Want die transitie heeft nogal wat impact op onze security.

Programma

Dit kun je verwachten:

  • 18.00 - 18.45 Pizza en welkom
  • 18.45 - 19.30 René Huizenga, CISO @ TKP
  • 19.30 - 20.30 Borrel

Benieuwd naar meer?

De komende maanden organiseren we regelmatig een technight. Over software engineering en cloud bijvoorbeeld. Met onze experts die vertellen over hoe en waarmee wij werken. Hou onze updates op social media in de gaten. En ontdek hoe serious tech wij zijn.

Meer weten?

Meer weten?

Marjan Menninga

Recruiter ICT
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.