Spring naar inhoud
Wiskunde Symposium

Wiskunde Symposium

Datum
Doelgroep Studenten Toegepaste Wiskunde
Locatie NHL Stenden, Leeuwarden

Wil jij je carrière een kickstart geven? Kies dan voor het kickstartprogramma van TKP. In september start een nieuw traineeship voor puzzelaars en rekenwonders. Onze collega's Jack, Marije en Ymke vertellen je met alle plezier over ons kickstartprogramma en je andere mogelijkheden bij ons. We maken graag kennis met je!

Tijdens ons kickstartprogramma haal je je hart op met serieus rekenwerk en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt rekenen op een volwaardige baan als analist pensioenberekeningen, waarin we je heel goed opleiden en coachen. Geen standaard traineeship dus.

Jij leert als analist de pensioenaanspraken, premies en de berekeningen in ons pensioensysteem te controleren. Je analyseert grote gegevensbestanden en verliest de details niet uit het oog. Je bevindingen presenteer je intern aan collega’s van verschillende afdelingen. Zo werk je in een multidisciplinair team aan zo eenvoudig mogelijke, maar altijd up-to-date en correcte pensioenberekeningen voor 3,7 miljoen Nederlanders. 

Die analyses en berekeningen zijn pittig. Daarom hebben we voor jou een kickstartprogramma opgesteld waarin je in 2 jaar tijd de ins en outs leert. We begeleiden je bij je groei in het vak én in je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is een kickstart bij TKP

  • Een tweejarig traineeship met serieus rekenwerk
  • Een volwaardige baan als analist pensioenberekeningen
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Betrokken collega’s, sportieve events en goede feesten

Ontdek wie je al kent

Wie van onze 900 collega's ken je al? Vraag hen eens hoe het ze bij TKP bevalt.