Sponsoring

Partner van ambitie

Sponsoring

Wie net als wij stevige ambities heeft op maatschappelijk, zakelijk of sportief vlak, helpen wij graag een handje. Zo sponsoren we een aantal initiatieven die we een warm hart toedragen.

TKP Tocht van Groningen

Als hoofdsponsor zijn we maar wat trots op de TKP Tocht van Groningen. Dé ultieme combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Zo kom je bijvoorbeeld na je sportieve prestatie terecht in het sfeervolle finishdorp op het Suikerunieterrein in Groningen. Met welverdiende maaltijd en massage. Welke afstand kies jij? 35 of 330 kilometer? Of één van de andere afstanden daartussen?

SMC050

SMC050 brengt professionals, bedrijven en experts op het gebied van technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar. Iedere zes weken organiseert SMC050 een meetup in Groningen. We vinden kennisdeling van levensbelang en sponsoren dit initiatief daarom van harte.

FC Groningen en Kids United

Voetbalclub FC Groningen mag rekenen op onze steun. We sponsoren de eretribune van de businessclub. Daarnaast bieden we financiële steun aan Kids United. Dit is een voetbalvereniging, verbonden aan FC Groningen, voor kinderen met een beperking.

Vragen over sponsoring?

Benieuwd of we jouw organisatie of initiatief kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op via marketing@tkppensioen.nl