Spring naar inhoud

Partner van Groningen

Sponsoring

Wie net als wij stevige ambities heeft op maatschappelijk, zakelijk of sportief vlak, helpen wij graag een handje. Zo sponsoren we een aantal initiatieven die we een warm hart toedragen.

TKP Tocht van Groningen

Als hoofdsponsor zijn we maar wat trots op de TKP Tocht van Groningen. Dé ultieme combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Zo kom je bijvoorbeeld na je sportieve prestatie terecht in het sfeervolle finishdorp op het Suikerunieterrein in Groningen. Met welverdiende maaltijd en massage. Welke afstand kies jij? 35, 80, 110, 160 of dé tocht van 330 kilometer? 

Groninger Museum

Het Groninger Museum is naast de Martinitoren en het Peerd van Ome Loeks hét icoon van de stad Groningen. Met interessante exposities is het een extrovert en veelkleurig museum. Het wil graag een museum zijn voor alle Groningers. En een breed publiek trekken – ook mensen die niet vanzelfsprekend de drempel van het museum overgaan. We ondersteunen de maatschappelijke betekenis van het Groninger Museum en sponsoren het museum daarom van harte.

FC Groningen en Kids United

Voetbalclub FC Groningen mag rekenen op onze steun. We sponsoren de eretribune van de businessclub. Daarnaast bieden we financiële steun aan Kids United. Dit is een voetbalvereniging, verbonden aan FC Groningen, voor kinderen met een beperking.

Top Dutch Solar Racing

In Australië racen studententeams elke 2 jaar met zelfgebouwde zonneauto’s meer dan 3.000 kilometer door de outback. In het team van Top Dutch Solar Racing werken studenten, onderwijsinstellingen en bedrijfsleven uit Noord-Nederland samen. Net als wij gebruikt het team data als bron om continu te verbeteren. En daarom sponsoren we dit team van harte – financieel én met onze data-expertise.