Voor de arbeidsmarkt

Investeren in talent

Voor de arbeidsmarkt

Talent is voor ons van levensbelang. We werken daarom samen met twee toporganisaties. Door via en met hen kennis en ervaring te delen, ontwikkelen we ons eigen talent en ontmoeten we nieuw talent.

Noorderlink

Noorderlink is een samenwerking van organisaties op het gebied van human resource management en development. Ook wij maken deel uit van dit initiatief. Samen met collega-organisaties vergroten wij de mobiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers door kennis en ervaring uit te wisselen.

Met Noorderlink promoten we Noord-Nederland als aantrekkelijke woon- en werkomgeving voor goed opgeleid personeel. En Noorderlink organiseert regelmatig trainingen, opleidingsprogramma’s en evenementen. Onderdeel van Noorderlink is YoungLink: een netwerk voor en door young professionals die op zoek zijn naar kennis, kansen en contacten.

Rijksuniversiteit Groningen

We werken intensief samen met de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) en de faculteitsvereniging EBF (Economics and Business Faculty association). Zo geven we gastcolleges en workshops aan masterstudenten. Voor ons ook een mooi moment om kennis te maken met nieuw talent op de faculteit.