Spring naar inhoud

Partner van ambitie en talent

Partners

Talent is voor ons van levensbelang. We werken daarom samen met verschillende organisaties. Door via en met hen kennis en ervaring te delen, ontwikkelen we ons eigen talent en ontmoeten we nieuw talent.

Noorderlink

Noorderlink is een samenwerking van organisaties op het gebied van human resource management en development. Ook wij maken deel uit van dit initiatief. Samen met collega-organisaties vergroten wij de mobiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers door kennis en ervaring uit te wisselen.

Met Noorderlink promoten we Noord-Nederland als aantrekkelijke woon- en werkomgeving voor goed opgeleid personeel. En Noorderlink organiseert regelmatig trainingen, opleidingsprogramma’s en evenementen. Onderdeel van Noorderlink is YoungLink: een netwerk voor en door young professionals die op zoek zijn naar kennis, kansen en contacten.

Samenwerking Noord

Wij zijn partner van Samenwerking Noord,  een IT-netwerkorganisatie van zo’n 60 organisaties in Noord-Nederland. Het netwerk bundelt kennis en kracht op het gebied van ICT en investeert in talentontwikkeling en de arbeidsmarkt. Zo vergroten we het gezamenlijk innovatief vermogen én de aantrekkingskracht van de regio.

Jaarlijks organiseert Samenwerking Noord kennissessies over bijvoorbeeld agile werken en digitaal samenwerken en een symposium. Daarnaast schrijft ze beleidsnotities en voert ze onderzoeken uit.

TechTalks050

De technologische ontwikkelingen vliegen ons om de oren. En ondertussen groeit de kennis over bijvoorbeeld robotica, artificial intelligence en internet of things alleen maar. TechTalks050 wil deze kennis – samen met TKP en andere partners – delen met een breed publiek. Zo brengt TechTalks050 wetenschap en bedrijfsleven iedere zes weken bij elkaar. Een mooie manier om ideeën in de praktijk te brengen. En samen te innoveren. TechTalks050 is een initiatief van het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen.

Connect.frl

Veel van onze medewerkers wonen in Friesland. Bovendien beschikt Leeuwarden over een uitstekende hogeschool. Daarom zijn we al jaren partner van Connect.frl, een IT-netwerkorganisatie met zo’n 25 leden. Connect.frl zet zich in voor kennisdeling en talentontwikkeling. Zo vindt elk jaar in december een groot event plaats met ruim 1000 IT-talenten – van studenten tot beslissers. Daarnaast organiseert Connect.frl regelmatig CoderDojo’s voor jongeren en is ze partner van Hacklab.

Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool

We werken intensief samen met de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Zo geven we gastcolleges en workshops aan bachelor- en masterstudenten. Voor ons ook een mooi moment om kennis te maken met nieuw talent.

Om de ontwikkeling van talent te stimuleren, werken we samen met verschillende studie- en faculteitsverenigingen:

  • ASCI
  • Cover
  • EBF (Economics and Business Faculty association)
  • Vesting
  • Risk