Spring naar inhoud

Liefhebbers van duidelijkheid

Administratie

De pensioenadministratie is het hart van ons bedrijf. Hier zorgen onze medewerkers iedere maand voor de verwerking van pensioenen van miljoenen Nederlanders. En dat voelt goed.

Pensioenfondsen vertrouwen op ons voor de beste dienstverlening aan hun deelnemers: de 3,7 miljoen Nederlanders die iedere maand premie afdragen of een pensioenuitkering ontvangen. Belangrijk werk én allesbehalve saai. Het gaat om enorme hoeveelheden gegevens die tot achter de komma moeten kloppen.

Als wij ons werk niet goed doen, komt het inkomen van al die mensen in gevaar. Voor de meeste mensen gaat het over hun inkomen straks, voor anderen gaat het over hun inkomen nú. Het inkomen waarmee ze maandelijks hun zorg, energie en eten moeten betalen.

Op rolletjes

Die administratie laten wij op rolletjes verlopen. Zo verwerken we wijzigingen in de dienstverbanden van mensen, hun burgerlijke staat en in hun pensioenregeling. Ook verzamelen we de gegevens van werkgevers en hun werknemers. Dat vraagt wel flexibiliteit van jou: je werkt bij TKP én je werkt voor ‘jouw’ pensioenfonds. Reikt jouw ambitie verder? Dan bieden we je graag de ruimte om jouw kennis en ervaring te gebruiken om processen te verfijnen, slimmer te maken of van scratch af aan te ontwikkelen.  

Meer weten?

Heb jij het in je om in de huid van onze klanten te kruipen? En hou je van een vlekkeloze administratie? Dan leren we je graag kennen!