Spring naar inhoud

Een heldere boodschap

Communicatie

Je krijgt bij ons alle ruimte om pensioen zo eenvoudig mogelijk te maken. Want met heldere pensioencommunicatie is zoveel winst te behalen. De juiste boodschap op het juiste moment. Daar gaat het om.

Eenvoudiger

Belangstelling voor pensioen is nog altijd minimaal. Wat dat betreft heb je bij ons een mooie uitdaging. Kennis, houding, gedrag: op alle fronten kun jij ons helpen te verbeteren. Of je nu op seniorniveau bestuurders van de pensioenfondsen adviseert over hun communicatiestrategie, of je als specialist stort op digital marketing: jij draagt direct bij aan een nóg eenvoudiger pensioen. Voor miljoenen pensioendeelnemers en hun werkgevers.

Nieuwe inzichten

Je werkt bij ons in de frontlinie van het vakgebied. Zo ontwikkelen we nu klantreizen, waarin we ontdekken hoe klanten onze dienstverlening beleven. De nieuwe inzichten die we opdoen, vertalen we naar werkelijke verbetering van onze dienstverlening én communicatie. Vaak digitaal, soms offline. Waar onze technologie-experts en cijfervreters zorgen voor een perfect functionerende achterkant, zorg jij ervoor dat de boodschap helder overkomt. Van duidelijke brieven tot aansprekende campagnes: jij weet het onderwerp pensioen tot leven te brengen en mensen te betrekken bij hun inkomen – nu of in de toekomst.

Afwisseling

Je boodschap mag dan zo eenvoudig mogelijk zijn, je werk is het niet. Wij verzorgen namelijk de pensioenuitvoering en administratie voor pensioenfondsen. Dat zijn onze klanten. Hun klanten zijn de mensen die nu pensioen opbouwen of ontvangen – dat zijn de zogenaamde deelnemers. Bij ons werk je voor een of meerdere pensioenfondsen, inclusief hun deelnemers en aangesloten werkgevers. De ene keer kruip je in de huid van het ene fonds, de andere keer in die van een ander. Kan jij die afwisseling aan? Kom dan bij ons werken.

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.