Communicatie

Uitblinken in communicatie

Communicatie

Je krijgt bij ons alle ruimte om pensioen zo eenvoudig mogelijk te maken. Want met heldere pensioencommunicatie is zoveel winst te behalen. De juiste boodschap op het juiste moment. Daar gaat het om.

Levendig

Belangstelling voor pensioen is nog altijd minimaal. Wat dat betreft heb je bij ons een mooie uitdaging. Kennis, houding, gedrag: op alle fronten kun jij ons helpen te verbeteren. Waar onze technologie-experts en cijfervreters zorgen voor een perfect functionerende achterkant, zorg jij ervoor dat de boodschap helder overkomt. Van duidelijke brieven tot aansprekende campagnes: jij weet het onderwerp pensioen tot leven te brengen en mensen te betrekken bij hun inkomen – nu of in de toekomst.

Nieuwe inzichten

In communicatie vind je bij ons banen op alle niveaus. Het is een belangrijk deel van onze dienstverlening. Van medewerker frontoffice tot strategisch communicatieconsultant: werk genoeg. En je werkt bij ons in de frontlinie. Zo ontwikkelen we nu klantreizen, waarin we bestaande contacten stap voor stap volgen. Nieuwe inzichten vertalen we meteen in nieuwe boodschappen en communicatiemodellen.

Echt afwisselend

Werken bij ons is een interessante uitdaging voor de echte communicatiegeniën. Wij verzorgen namelijk de pensioenuitvoering en administratie voor pensioenfondsen. Dat zijn onze klanten. Hun klanten zijn de mensen die nu pensioen opbouwen of ontvangen – de zogenaamde ‘deelnemers’. Bij ons werk je voor een of meerdere pensioenfondsen, inclusief hun deelnemers en aangesloten werkgevers. En dat maakt het werk extra afwisselend.

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel

Recruiter
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.