Spring naar inhoud

Groeien als analist of actuaris

Finance & economie

Bij een top 3-speler in de pensioenuitvoering weet je zeker dat je een aantal complexe financiële vraagstukken voor de kiezen krijgt. Schrik je daar niet voor terug, dan heb je bij ons alle kansen voor groei.

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van de pensioenen van miljoenen Nederlanders. Alleen die omvang al zorgt ervoor dat onderhoud aan de bestaande regelingen een pittige klus is. Of je nu econometrist, bedrijfskundige of actuarieel rekenaar bent. Tel daarbij op dat de pensioenwereld de komende jaren krijgt te maken met forse stelselwijzigingen. Het resultaat: een werkomgeving die je de mooiste kansen biedt.

Divers team

Je ontmoet bij ons een grote diversiteit aan financieel en bedrijfskundig specialisten. Die geven je alle kans je verder te ontwikkelen. We hechten daarnaast veel waarde aan een open bedrijfscultuur, waarin mensen multidisciplinair samenwerken. Je ontwikkelt je dus op meerdere fronten.

Helder doel

Uiteindelijk doe je het natuurlijk allemaal voor onze klanten: 23 pensioenfondsen en hun 3,7 miljoen deelnemers – mensen die hun pensioen opbouwen of ontvangen. Zij vertrouwen op onze dienstverlening, van het innen van premies tot het uitvoeren van jaarwerk. Daarom zoeken we financieel en bedrijfskundig specialisten en generalisten die lef weten te combineren met liefde voor details. Aandacht voor grote lijnen met een secure uitwerking. Ben jij dat, dan leren we je graag kennen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.