ICT

Voor techneuten met ambitie

ICT

Je valt bij ons met je neus in de boter. We werken aan het beste digitale pensioenplatform. Zijn in rap tempo aan het digitaliseren en automatiseren. En experimenteren met artificial intelligence, chatbots en data.

Kansen

De pensioenwereld is een mooie wereld voor ICT’ers die van een stevige uitdaging houden. En dan heb jij bij ons dubbel geluk. Want binnen die wereld hebben wij de ambitie het beste digitale pensioenplatform neer te zetten. Van een financiële instelling ontwikkelen wij ons de komende jaren tot een state-of-the-art ICT-bedrijf in de financiële wereld.

En dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie: voor architecten, datascientists, developers, ux-designers en andere knappe koppen. Nu we de overstap maken naar cloudtechnologie, zoeken we ook dé talenten en specialisten die ons daarbij kunnen helpen.

State-of-the-art

Interessante projecten genoeg. Denk maar eens aan die enorme financiële datastromen die in goede banen geleid moeten worden. We hebben het wel over de inkomsten van 3,3 miljoen (!) Nederlanders. Het is dus ook echt belangrijk wat je doet. Jij zorgt ervoor dat niet alleen nú miljoenen mensen op tijd hun pensioenuitkering ontvangen, je zorgt er ook voor dat het in de toekomst zo blijft.

Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor sommige collega’s bovendien dagelijkse kost. Met Angular, Cucumber en Drupal verbeteren ze dagelijks onze systemen. En bouwen we diverse widgets en applicaties voor onze klanten. Maar we willen meer: van fintech en data-analytics tot AI en blockchain. Samen met klanten en collega’s werken we in het TKP Innovatielab aan nieuwe ideeën.

Enthousiast?

Ben jij toe aan een baan die het beste van twee werelden verenigt: maatschappelijk relevant én inhoudelijk uitdagend?