ICT

Serious Tech

ICT

Je valt bij ons met je neus in de boter. Wij bouwen aan de fintech van morgen. Zijn in rap tempo aan het digitaliseren en automatiseren. En experimenteren met artificial intelligence, chatbots en data. Natuurlijk secure by design. We zoeken dé talenten en specialisten die ons daarbij kunnen helpen.

Kansen

De pensioenwereld is een mooie wereld voor ICT’ers die van een stevige uitdaging houden. En dan heb jij bij ons dubbel geluk. Want binnen die wereld hebben wij de ambitie het beste digitale pensioenplatform neer te zetten. Van een financiële instelling ontwikkelen wij ons de komende jaren tot een state-of-the-art ICT-bedrijf in de financiële wereld.

En dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie: voor architecten, datascientists, developers, ux-designers en andere knappe koppen. Nu we de overstap maken naar cloudtechnologie, zoeken we ook dé talenten en specialisten die ons daarbij kunnen helpen.

State-of-the-art

Interessante projecten genoeg. Denk maar eens aan die enorme financiële datastromen die in goede banen geleid moeten worden. We hebben het wel over de inkomsten van 3,7 miljoen (!) Nederlanders. Het is dus ook echt belangrijk wat je doet. Jij zorgt ervoor dat niet alleen nú miljoenen mensen op tijd hun pensioenuitkering ontvangen, je zorgt er ook voor dat het in de toekomst zo blijft.

Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor sommige collega’s bovendien dagelijkse kost. Met Angular, Cucumber en Drupal verbeteren ze dagelijks onze systemen. En bouwen we diverse widgets en applicaties voor onze klanten. Maar we willen meer: van fintech en data analytics tot AI en blockchain. Samen met klanten en collega’s werken we in het TKP Innovatielab aan nieuwe ideeën.

Updates en vacatures in je mail? Meld je aan voor onze Tech Update.

Meer weten?

Meer weten?

Marjan Menninga

Recruiter ICT
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.