Spring naar inhoud

Alleen voor echte leiders

Leiderschap

Wij zijn een platte organisatie en werken steeds meer agile. Dat betekent dat onze managers niet van het top-down delegeren zijn. Ze geven met hart en ziel om het gezamenlijke succes. Dáár gaan ze voor.

Helderheid scheppen

Echte leiders zijn anno nu doeners. Aanpakkers met veel empathisch vermogen. Ze zien wat een team nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Om doelen te halen. En daar handelen ze naar. TKP is een nuchtere organisatie. Juist vanuit die nuchtere instelling geloven we in modern leiderschap waarin coachen belangrijker is dan aansturen. Teamleden zijn verantwoordelijk voor hun eigen werk. Helderheid scheppen en inhoudelijk goed snappen waar het over gaat, is voor onze managers daarom belangrijker dan oeverloos polderen.

Agile leiderschap

In onze agile werkomgeving is transparantie heel belangrijk. Je werkt in kleine teams, in korte slagen. Werk moet altijd overdraagbaar zijn. Daarom bespreek je frequent de voortgang, ook per teamlid. Verschuilen achter vage procedures kan niet, individuele prestaties liggen open en bloot. Teamleden stellen zich dus kwetsbaar op, wat het voor managers extra belangrijk maakt een veilige werkomgeving te creëren. Dat geldt overigens ook voor de product- en businessowners – de leiders die niet direct mensen aansturen. Alleen samen haal je de beste resultaten.

Sympathiek

Onze cultuur is open, vriendelijk en sympathiek. We ondernemen veel met elkaar, sporten bijvoorbeeld ook buiten werktijd. Dat hoeft niet – geen verplichtingen – maar tekent wel de sfeer. Mensen helpen elkaar graag, nemen snel initiatief. Dat creëert ook workarounds waar niet elke teamleider op zit te wachten. Wanneer jij in staat bent die unieke cultuur te laten bloeien en tegelijk de constant hoge kwaliteit van onze dienstverlening vast te houden, leren we je graag kennen.