Spring naar inhoud

ICT-landschap op de schop

Architectuur

We veranderen hard met TKP. Onze architecten hebben het er maar druk mee: het nieuwe landschap dat zij ontwerpen, helpt ons grote stappen vooruit te zetten. En jou de kans volop mee te groeien.

Veldwerk

Onze architecten zijn slimme systeemdenkers én doeners tegelijk. Ze schrikken er niet voor terug om met opgerolde broekspijpen door de spreekwoordelijke modder te banjeren. Aanpakkers hebben we hard nodig, want ons oude monolithische systeem gaat overboord, het complete ICT-landschap op de schop. Dat geeft onze architecten veel ruimte om een nieuw en state-of-the-art pensioenplatform te ontwikkelen. Een platform voor alle pensioenadministratie, inclusief interfaces en de omnichannel interactie.

Korte lijnen

De ruimte die ons architectuurteam krijgt, brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Want elke maand zorgen we wel voor het innen van miljoenen premies en de uitkering van miljoenen pensioenen. Dat stelt hoge eisen aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze informatievoorziening. Onze architecten zijn georganiseerd in lijn met de organisatie – niet in traditionele ICT-domeinen. Dat maakt de lijnen kort en onze architecten benaderbaar. Zo sluiten we beter aan op wat de organisatie nodig heeft.

Bij TKP vind je serious architectuur

Naar de cloud

Samen met de business werken we zij-aan-zij in agile teams. Zo houden we de vaart erin, zonder onze zorgvuldigheid te verliezen. De komende periode transformeren wij bovendien verder naar een cloudbased techbedrijf. In fases verhuizen we onze hele infrastructuur naar de AWS-cloud. Zie jij jezelf al met ons meegroeien? Of je nu een beginnend architect bent of met jaren ervaring, we bieden je dé omgeving voor een nieuwe grote stap vooruit.

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.