Spring naar inhoud

Van data naar inzicht

Data & analytics

Stel, je hebt als data-scientist of -analist toegang tot miljoenen gegevens. Jij mag aan de slag om daarin zinvolle patronen te ontdekken. Een bijzondere kans om verder te komen.

Serieus

De omvang van onze datastromen en het maatschappelijk belang ervan, maken data-analyse en -science bij ons een bijzonder werkveld. Onze ambitie met data is bovendien fors. Data zijn voor ons hét instrument om pensioeninformatie echt relevant te maken voor deelnemers – de mensen die pensioen opbouwen of het al ontvangen. Door hen meer inzicht te geven, kunnen ze nu financieel gezondere keuzes voor later maken.

Extra aantrekkelijk

We werken met de persoonlijke en financiële data van miljoenen Nederlanders, omgeven door wet- en regelgeving. Lastig? Nee hoor. Het maakt het werken met data voor ons eigenlijk alleen maar nóg avontuurlijker. Wel houden we data-analyse daarom in eigen huis, bij onze eigen specialisten. Alleen als het ter ondersteuning of opleiding van onze eigen mensen nodig is, halen wij experts van buiten. Dat we veel investeren in opleiding en ontwikkeling, maakt ons een extra aantrekkelijke werkgever.

De slimste

De focus van onze afdeling datamanagement en -analytics ligt op het gebruik van data om inzicht te vergroten. Het inzicht van deelnemers dus, maar ook van onszelf, om bijvoorbeeld pieken in het werk te verklaren. Zodat onze dienstverlening niet alleen de beste is, maar ook de slimste en tegen de laagste kosten. Zie jij dit als een uitgelezen kans om verder te komen? Dan vertellen we je graag welke mogelijkheden wij je bieden!

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.