Spring naar inhoud

Samen voor veilige systemen

Security

De bescherming van de data van miljoenen pensioendeelnemers is de primaire taak van onze securitycollega’s. Zo’n omvang – dat kan alleen met security by design. Bij alles wat we ontwikkelen, staat veiligheid op 1.

Stevig in je schoenen

De komende tijd gaan wij over van on premises naar de cloud. Om precies te zijn: naar de clouddiensten van AWS. En dat biedt securityprofessionals met ambitie mooie kansen. Want niet alleen krijg je te maken met de allernieuwste technologie, inclusief alle begeleiding en opleiding, je leert je expertise ook te kunnen verkopen. Stevig in je schoenen te staan. Want met de transitie naar AWS wordt veiligheid steeds meer een prioriteit voor héél TKP.

Bij TKP vind je serious security

By design

De security van onze systemen ligt straks bij AWS. Dat schept in Groningen ruimte voor andere securityzaken. Voor het goed toepassen van security by design, bijvoorbeeld: vanuit dat ontwerpprincipe zorgen wij ervoor dat security al vanaf de tekentafel meegenomen wordt in het ontwerp. We werken hard aan bewustwording, bij álle collega’s. Steken veel tijd in training. En nemen soms ferme maatregelen, zoals het toekennen van minimale rechten tot data. Vanuit het principe: least privilige, need to know.

Constructief meedoen

Onze securitymensen werken niet in achterafkamertjes. Ze zijn zichtbaar, aanwezig en veel in gesprek met collega’s. Tegelijk zijn ze wel technisch onderlegd: samen met de developers bedenken ze oplossingen voor allerlei veiligheidsissues. Zien ze een mogelijk securityprobleem, dan is dat een opening voor gesprek. En is het nodig, dan stropen ze de mouwen op en werken ze samen met de developers aan een oplossing. Wil jij verder komen in security? Dan hebben we mooie kansen voor je liggen.

Tom over Serious Security

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.