Spring naar inhoud

Applicaties die ertoe doen

Software engineering

We zijn enorm trots op onze engineers. Zij ontwikkelen en testen de applicaties die er echt toe doen: de software waarmee we pensioen zo eenvoudig mogelijk maken voor deelnemers en werkgevers.

Nieuwste technologie

Om je werk als software engineer bij ons goed te kunnen doen, heb je toegang nodig tot de nieuwste technologie. Cloudbased, natuurlijk. Daar investeren we fors in. Onze DevOps-teams werken nu met Java, Drupal en Angular. Morgen kan dat alweer anders zijn – afhankelijk van wat nodig is om werkelijk gebruiksvriendelijke applicaties en modules te ontwikkelen. Omdat we zo hard aan het veranderen zijn, is software-engineering bij ons iedere dag een avontuur. Zowel voor starters als voor ervaren engineers, testers en UX-experts.

Agile

We werken in agile teams, waardoor de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie ligt. Groot als we zijn, houdt dat ons beweeglijk en snel. Onze teams opereren los van elkaar om zo met volle focus de best werkende toepassingen en modules te bouwen. Dagelijks, of in elk geval frequent, is er overleg met collega’s uit de business. Zij geven je opdrachten, jij laat zien wat de beste invulling is. Daarom zijn onze software engineers goed in eenvoudige taal: zonder jargon te gebruiken, kunnen ze helder overbrengen wat waarom het beste werkt.

Persoonlijk

Ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatief is er te over. Contact over die ideeën, aanpassingen en voortgang met de business verloopt bij ons persoonlijk, liefst face-to-face. In elk geval niét via change requests. Ja, dat kost soms wat meer tijd, aan de andere weet je stukken beter waarom het zo belangrijk is wat je iedere dag doet. Ben jij startend of ervaren software engineer, en niet bang voor wat verantwoordelijkheid en avontuur? Dan krijg je bij ons alle kans om grote stappen te zetten in je ontwikkeling.

Meer weten?

Meer weten?

Nourdin Bourjel - recruiter

06-82 70 59 16
Neem contact met me op

Neem contact op

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens lees je in onze privacyverklaring.